keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Lokakuun paketit - osa 3

Tässä nyt sitten vielä kolmas postaus lokakuun paketeista. Yhtä (luvalla myöhästynyttä) pakettia lukuunottamatta kaikki paketit ovat matkalla. Viimeisimpiä raportointeja vielä odottelen...
Hosulin paketti

Hosuli on saanut hauskan pikkupaketin ystävältään:
Kiitos salainen marttaystäväni kauniista pölyrievuista. Taitavasti virkattuja. Kiitos myös kivasta kortista :)



Hipsun paketti
Hipsu on saanut lokakuun paketin ja syntymäpäiväyllätyksen:
Sain tänään syntymäpäivänäni kaksi ilahduttavaa pakettia. Ihastelimme skräppäysmateriaaleja tyttäreni kanssa, ja tulemme todennäköisesti jakamaan pöllötarrat, koska tyttäreni ihastui niihin niin paljon. Lapset pääsivät myös maistelemaan pikkuleipiä.
Paketissa oli myös itse tehtyjä kauniita kynttiläalustoja sekä virkattu pikkujoulusomiste.
Toinen paketti oli mahtunut postiluukusta. Ystäväni lähetti minulle Punokset puikoille -neulekirjan syntymäpäivälahjaksi, ihana yllätys! Kiitos salainen ystäväni!

Hipsun synttäriyllätys

Salamander on saanut valaisevan paketin. Katso blogista lisää.

Hosulin paketti

Hosuli on saanut valoa syksyyn:

Tänään hain paketin postista ja voih mitä ihanaa sieltä löytyikään. Valoa se totisesti toi päivääni. Kiitos todella paljon, en löydä tarpeeksi sanoja kuvaamaan tunnetta joka minulle tuli <3 suklaa päätyi heti parempiin suihin ja oli todella herkullista ;)
Tulppaanit aion istuttaa kahteen sinkkisankkoon ja odotan jotta ne ensikeväänä sieltä nousevat ilahduttamaan :) Sydän valo etsii vielä paikkaansa meiltä mutta eiköhän sekin paikkansa löydä ja avaimenperälle löytyy myös käyttöä. Kiitos, kiitos, kiitos ihana salainen ystäväni!!!!

Herkkupossu on saanut ihanan paketin. Klikkaa tästä blogiin lukemaan lisää. 


Henkkumaaria sai pakettinsa jota voi käydä ihailemassa täältä.
Siireyn paketti

Siirey pääsee leipomaan:


Sain Salaiselta Ystävältäni ihanan leivontakirjan, kynttilän tekemiseen tarvittavia juttuja kuten steariinia, kahvikuppisetin ja kortin. Aivan ihana yllätys. Olen jo pidemmän aikaa pohtinut tuota kynttilän tekemistä, mutta sitten se on vain aina jäänyt sinne "pakko kokeilla" vaiheeksi. Ja vaikka minulle ehdotettiin tuota kahvikupin käyttämistä sen tekemiseen niin en vielä tiedä kehtaanko sitä siihen käyttää. Ja kirja oli herkullisen, syötävän koukuttava. Olen jo päättänyt koettaa tulevia juhlia varten paria reseptiä. Kiitos todella paljon ihana Salainen ystäväni todella upeasta yllätyksestä. :)

tiistai 16. lokakuuta 2012

Lokakuun paketit - osa 2

Tässä nyt toinen osa lokakuun paketeista. Käykäähän katselemassa niitä muitakin blogin aikaisemmista postauksista.


Draculauran paketti

Draculaura on saanut ideoita ja materiaaleja kierrätysaskarteluihin: 
ihan ensimmäiseksi ISO anteeksipyyntö sekä übermartalle että salaiselle ystävälleni. Olin lähettävinäni raporttini jo viikko sitten, mutta nyt huomasin sen jääneen lähtevien boxiin jostain syystä. Ihmettelin, kun päivitystä ei blogiin ilmesty (ja niin varmaan ihmettelee oma rakas smy'nikin), kunnes tajusin tarkistaa että viestini on varmasti lähtenyt - eikä ollut.


"Käsintehty"
Sain siis lokakuun pakettini jo reilu viikko sitten ja voi taas sitä ihastusta ja ihmetystä - miten voi jollain olla niin mahtava mielikuvitus paketteja kasatessa. Valoa pimeään todellakin toteutui tässä paketissa. Kauniista peltirasiasta paljastui kaksi SMY'ni itse tekemää, keskenään sangen erilaista, veikeää heijastinta - ja materiaaleja vastaavanlaisten heijastimien tekemiseen. Aivan loistava ja kekseliäs paketti! Kerroin esittelykirjeessäni toivovani oppimaan/pystymään hyödyntämään kierrätysmateriaaleja. Laatikkoon olikin nippeleiden, nappeleiden, heijastin- kankaan, vanun, neulojen jne. lisäksi pakattu pala vanhoista nahkahousuista - sitä pääsen nyt siis heijastintöissäni hyödyntämään. Ja pisteenä i:n päälle, löysin paketista kaunista kangasnauhaa, jossa lukee "käsintehty" - sitä voin hyödyntää muissakin tekeleissäni. Suklaalevy ei enää ehtinyt valokuvaan, tyttäreni sieppasi ja popsi sen miltei samantien ;-) Salainen ystäväni, kuka oletkaan, KAUNIS KIITOS syksyni piristämisestä. Olet ainutlaatuinen!

Poppiksen paketti

Poppis on saanut suklaata ja kuppikakkuohjeita:  
IHANA! Pakettikortin saatuani ryntäsin postiin ja en malttanut edes odottaa kotiin pääsemistä, vaan paketti oli korkattava jo postissa. Kyllä postineiti Pikkaraisella oli ihmettelemistä, kun repesin nauramaan kaksinkerroin mukana seuranneen kortin mukana. Smyni on selvästikin ollut palohälyttimenä pikku keittiöni katossa, sillä niin oivallisesti hän oli ymmärtänyt laittaa pakettiin mukaan suklaata - jolla saa korjattua mahdolliset ulkonäköongelmat - siis, niin totta! Kiitos, asia naurattaa edelleenkin! Niitä pieniä ulkonäköongelmia kun on ollut noiden leivosten kanssa läpi ikiaikojen. Kuppikakkukirja on mahtava, tosin luin kannesta ensin, että 'Kuppikakku päivässä pitää lääkärin loitolla', mutta ei tämä motto 'Kuppikakku päivässä pitää onnellisena' ole yhtään heikompi. Minusta ainakin tuli reippaasti onnellisempi kirjan kanssa ja sitä on vaikea selailla kuolan valumatta... ja mikä parasta kirjassa on kunnon ohjeet tällaiselle pahviaivolle, joka ei ole todellakaan ole mikään jauhopeukalo. Postista oli sitten pakko suunnata kauppaan kirja kainalossa etsimään sopivia aineksia ja huomenna pääsee paketissa mukana seuranneen pursottimen ja suklaan kanssa niitä ulkonäköhaasteita kuppikakkusissani sitten korjailemaan. Erityisen kiitoksen haluan lähettää Smylleni jälleen kerran elokuva-aiheisen kortin pongaamisesta. Se on todella mahtava, kuten kuvasta näkyy ja kortin takana oleva lainaus sopii meille kaikille uusia ulottuvuuksia hakeville kuin nappi takkiin. Siellä meinaan todettiin: "En edes tykkää kaviaarista. Syön sitä silti, että tottuisin.... Kunhan se alkaa maistua - se on varmasti tosi hyvää". Uuteen tottuminen vie kuitenkin meiltä kaikilta sen aikansa. Joka tapauksessa on aivan mahtavaa, kun on näin hyvin kykyni tietävä smy, joka osaa tuoda hymyn huulille pitkäksi aikaa pakettiensa kautta. Kiitos, kuppikakkujen avulla säteilen varmasti yliaktiivista energiaa pitkälle töissä ja vapaa-aikana. Aivan mahtava paketti, olet huipputapaus ja oikeassa myös siinä, että kyllä se uuni alkaa tekemään yhteistyötä hitaasti ja varmasti (asiaa varmaa auttaa myös se, että puhun sille nätisti).



Untuvikon paketti
Untuvikko on saanut pakettinsa.
 

-H- on saanut Halloween -juttuja:


Ihana paketti. Nämä Halloween-jutut tulivat juuri oikeaan aikaan, sillä siihen valmistautuminen alkaa olla käsillä. Koska vielä jouduimme meistä riippumattomista syistä siirtämään yhdet synttärit muutaman viikon myöhemmäksi kuin aiottua, niin meillä tulee olemaan Halloween-bileet. Lukekaapa täältä lisää.


Herkkupossu on saanut taas kaikenlaista hauskaa. Täältä löytyy asiasta lisää.

Duraselkin on saanut lokakuun pakettinsa. Täältä lisää.
 

Arpa Onnelin paketti
Arpa Onneli on saanut mukavan paketin kuten kuvasta näkyy.  
 

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Paketeista tehtyä ja muita muistamisia - lokakuu

Hämis on leiponut herkullisia sämpylöitä: 
Kiitos ystävälleni vielä ensimmäisen paketin sämpyläohjeista! Olen nyt pariin kertaan kokeillut sämpylöitä ja sainkin ne onnistumaan paremmin ystäväni ohjeille. Koko perhe kiittää :D Ohessa kuva muutamasta sämpylästä (muut ehtivät jo muihin suihin ennen kuvan ottamista :)  ). 

Salamander on askarrellut kauniita kortteja paketista saaduilla materiaaleilla. Täältä löytyy kuvia.

perjantai 12. lokakuuta 2012

Arvonta!

Minähän lupasin arpoa jotain kivaa jos syyskuu hoidetaan hyvin ja ajallaan. Kiitos koko porukalle siitä, että hommat hoituivat joitain pieniä myöhästymisiä lukuun ottamatta. Eli minä siis pääsin arpomaan tuon hauskan pikku pussukan. Kyseessä siis kännykkäpussi, mutta varmasti sitä voi käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen. Vaikka avainpussukkana, kukkarona tai pikkuesineiden säilytykseen. Valmistajana Turkulainen Klo Design, tarkemmin tuotteisiin voi tutustua täältä.

Mutta sitten varsinaiseen asiaan, eli arvontaan. Tein arvonnan Random.org satunnaislukugeneraattorilla. Teille annoin numerot 1-18, tällä kertaa nimimerkkien aakkosjärjestyksessä.

Voittajaksi valikoitui tällä kertaa Hipsu. Onneksi olkoon! Pieni paketti lähtee matkaamaan sinua kohti lähipäivinä.

P.s. Muistakaahan laittaa paketit postiin pikapuoliin. Lokakuun viimeinen lähetyspäivä on perjantai 19.10.

tiistai 2. lokakuuta 2012

Lokakuun paketit - osa 1

Lokakuun ensimmäinen paketti on löytänyt perille.

Herkkupossu on saanut virkkaushaasteen ystävältään. Lukekaapa täältä lisää.

Herkkupossu on saanut toisenkin pikkupaketin ystävältään. Täältä taas lisää. 

Henkumaaria on saanut kierrätysteemaisen välimuistamisen ystävältään. Klikkaa täältä lisätietoja. 
Hämiksen paketti
Hämis on saanut runsaan askartelupaketin: 
Kommentti paketista: Ihana paketti jälleen ystävältäni :D Syttyruusut ovat hienoja ja todella ihana idea, olenkin näitä tehnyt itsekin, juurikin pieneksi muistamisiksi kavereille, joten ystäväni on hyvin samalla aaltopituudella :) Hyvä lisäidea ystävältä on liittää mukaan itse tuunattu tulitikkurasia, sitä en olekaan aikaisemmin hoksannut tehdä. Askartelutarvikkeissa oli aivan ihana väripläjäys, todellakin valoa tähän lokakuun pimeyteen. Ja kuten ystäväni arvasikin, tytär halusi päästä niiden kanssa välittömästi puuhaamaan. Salmiakkisuklaa oli uusi tuttavuus, ei kyllä ihan minun juttuni, mutta miehen makuun se kyllä oli, joten hänkin sai sitten paketista osansa :) Salmiakki sen sijaan on suurta herkkuani. Kaikenkaikkiaan ihana paketti taas todellakin. Arvostan etenkin suuresti sitä, että paketissa on huomioita kierrätys/ekologisuus niin hienosti! Puiset ruokailuvälineet ovat hienoja ja ekologisia, aivan ihania! Ja askartelutarvikkeita ja enkeli kirpputorilta yms. kierrätettynä, todella hienosti ajateltu ja suuresti arvostettu teko! Kiitos etenkin siis siitä ystävälleni! Paketin mukana tuli jälleen myös pitkä kirje - näitä on niin ihana lukea! Ja kirjeessä myös lisää leivonta/ruoka-ohjeita, jotka varmasti pääsevät testaukseen pian. Sydämellinen kiitos ystävälle koko paketista!
Hosulin paketti

Hosulin syyskuun paketti päivitetään tietokoneongelmien vuoksi vasta tässä vaiheessa: 
Sain ihanan paketin jossa oli 3 erikokoista pöytäkynttilää; vihreä, punainen ja ruskea. Paketista löytyi myös ihana pussukka novitan minilankakeriä joista voi neuloa tai virkata vaikka pieniä hahmoja. Mukana tuli kortti jossa oli naisenkuva ja teksti: Rakasta itseäsi, saat elämän pituisen romanssin.
Kiitos sinulle salainen ystäväni <3




Hosulin saama kortti

Kiitän myös kortista omenapiirakka ohjeen kera joka saapui ilahduttamaan minua <3

Maria sai hauskoja elefantteja. Luepa täältä enemmän.